Свято Різдва Христового

Щороку ми святкуємо Різдво. Це прекрасний час радості і доброї звістки. Ми прикрашаємо ялинку, розвішуємо гірлянди вогників, співаємо гарні різдвяні пісні і даруємо чудові подарунки. І щороку ми, християни, любимо нагадувати оточуючим, що "Винуватець свята - Ісус." Але як часто ми насправді замислюємося про те, чому Він є причиною святкування Різдва?

"А Божа праведність через віру в Ісуса Христа в усіх і на всіх, хто вірує, бо різниці немає, бо всі згрішили, і позбавлені Божої слави, але дарма виправдуються Його благодаттю, через відкуплення, що в Ісусі Христі" Рим. 3:22-24.

Історія Різдва - це історія про те, як Божий план став реальністю. Яким чином? "Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне." (Івана 3:16). Ісус, досконалий Син Бога, сказав, "Ось, Я йду ..." (Євреїв 10:7), і Він є Той, "Хто віддав Себе для прощення гріхів наших, щоб визволити нас із того лихого світу, в якому ми живемо. Така воля Бога, Отця нашого." (Галатів 1:4).

25 грудня в церкві «Благодать» всі присутні змогли насолодитися яскравим та теплим святом Різдва Христового. Як одна сім’я ми прославляли Бога, молилися, сміялися, думали та згадували історію Різдва Христового. Про Великий план Спасіння та народження Месії говорив пастор В’ячеслав Олійник, який ще раз провів нас стежинами історії Біблії та Божої вірності. Після свята, як велика сім’я, ми мали приголомшливе частування різноманітних солодощів та чаю.

Тепер завдяки Ісусу, ми можемо прославляти Бога і насолоджуватися більш тісними відносинами з Ним. В Ньому ми маємо мир, радість, любов, спокій та вічне життя.

«Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь.» Від Луки 2:11

Щоб подивитися більше фото перейдіть за посиланням тут.