Домашні групи

Instagram
Youtube

Писання відкриває нам, що Церква - це Божа родина. Члени будь-якої здорової сім'ї скріплені узами тісних, дружніх відносин. Кожна людина має потребу в спілкуванні. Ми можемо перебувати в оточенні безлічі людей, але при цьому залишатися самотніми. Якщо людина не має друзів у церкві, ця церква ніколи не стане для нього рідною, і тому він одного разу може легко розлучитися з нею.

Ми дуже дорожимо відкритим християнським спілкуванням у колі церковної сім'ї і вважаємо домашні групи - серцем нашої церкви, так як їх місія полягає в побудові міцних взаємовідносин довіри, єдності і турботи один про одного для спільного духовного зростання у Христі і досягнення далеких від Бога людей. Без домашніх груп не досягти сильної і впливової церкви.

Учні Ісуса Христа дуже добре розуміли ці речі, тому «щоденно у храмі й домах безупинно навчали, і звіщали Євангелію Ісуса Христа» Дії.5:42.

Досвід показує: якщо людина не є частиною домашньої групи, вона не може по-справжньому зрозуміти, що таке церква і в цілому - саме християнство. Адже церква, це не недільне служіння, а життя в родині протягом тижня.

У домашній групі ти почуєш живі цікаві історії з життя інших християн. Там чекає тебе дружба, спілкування за чаюванням, підтримка, цікаві бесіди, можливість познайомиться з іншими людьми і завести нові відносини і багато іншого цікавого. На домашній групі ти можеш без сорому задати особисті питання і, при необхідності, особисто поговорити з кимось із твоєї домашньої групи.

В нашій церкві є групи різного віку: як для дорослих, так і для молоді. Тому ти легко зможеш знайти домашню групу по своєму серцю.

Піклуючись про знайомство людей з Господом, ми прагнемо:

  • Організувати домашні групи в кожному районі міста, в кожному багатоповерховому будинку в достатній кількості.
  • Досягти того, щоб жителі нашого міста знали, де знаходяться групи і були зацікавлені в тому, щоб їх відвідувати.
  • Підняти служіння кожної д/г на такий рівень, щоб люди, які відвідують її, відчували атмосферу любові, довіри і турботи один про одного, і це сприяло зміні їхнього життя і згуртуванню в одну Христову родину.

Наші координати: gracepnot needed textastor77another not needed text@gmadelete meil.com

Координатор служіння домашніх груп - пастор В'ячеслав Олійник.

Ми запрошуємо вас і чекаємо вас на зустрічах домашніх груп нашої церкви.

Координатор В'ячеслав Олійник