Допомога під час війни

З початком повномасштабної війни кожен українець намагається допомогти та зробити свій внесок в перемогу над ворогом. Церква «Благодать» під час війни в Україні надає необхідну гуманітарну допомогу військовим, медикам та усім потребуючим. Так, від початку повномасштабного вторгнення церква «Благодать» розгорнула центр прийому вимушених переселенців та людей у складних життєвих обставинах і має змогу допомогти людям, які були вимушені покинути свої домівки. На сьогоднішній день центр прийняв більше 450 людей. Разом з тим сьогодні в церкві постійно проживає 42 людини. Це мами з дітьми, люди похилого віку.

При церкві служать волонтери, які сортують допомогу та надають її потребуючим. Кожен, хто сьогодні перебуває у складних обставинах життя, будучи далеко від своїх домівок може отримати тут одяг, продукти та інші необхідні для побуту речі. Так, щодня до нас звертаються люди, яким ми можемо послужити.

Окрім того, церква доповнює гуманітарну допомогу військовим та людям, де проходять активні бойові дії. Таким чином, ми допомогли доповнити гуманітарною допомогою вантаж, який відправлявся в міста, де немає продуктів харчування та медикаментів.

З початку війни гуманітарні вантажі прибули до міста Бучі, Бородянки, Ірпеня, Харкова тощо.

Окрім гуманітарних наборів церква змогла надати допомогу і військовим ЗСУ: рації та військову амуніцію (жилети, берци, наколінники), спальні мішки та каримати, камери і павербанки.