Семінар "Зцілення душевних ран"

Існує думка про те, що скорбота, гнів, неприйняття ситуації, розчарування та подібні емоції не повинні мати місце в житті кожної людини. Проте якщо заглянути в серце людини – життєва практика є іншою: чим глибша рана, тим більше ми відчуваємо внутрішній біль та страждання.

Програма «Зцілення душевних ран» спрямована на те, щоб допомогти Церкві повноцінно та якісно піклуватися про людей з душевними ранами.

Що таке травма? Чому люди стають залежними? Чому домашнє насильство не зупиняється? Що Біблія говорить про травму та душевні рани?

Будь-які травми потребують лікування, і цей процес може бути доволі довгим. Зцілення – не моментальна дія, а подія в часі. Разом з учасниками програми “Зцілення душевних ран” протягом 4 днів ми старались відповісти на ці питання.

Учасники програми здобували навички фасилітації, які допоможуть у майбутньому розібратися з кризовими життєвими ситуаціями.

На завершення тренінгу від Інституту зцілення травм учасники отримали сертифікати фасилітатора 1-го модуля з класичної програми “Зцілення душевних травм”, що уповноважують виконувати відповідні обов’язки.

Проект здійснювався за підтримки Інституту зцілення травм, громадської організації “ДоброLevel” та церкви “Благодать”.